"Šokantna razmjena" na pomolu, Eriksena će automatski proglasiti izdajicom

Inter hoće Jorginha

"Šokantna razmjena" na pomolu, Eriksena će automatski proglasiti izdajicom

E. Škorić

Christian Eriksen nije puno igrao ove sezone u Interu, ali je u posljednje vrijeme ipak dobio priliku.

Antonio Conte je najzad shvatio da Eriksen ima kvalitete, a nastup u Kupu protiv Milana i gol iz slobodnjaka bivšoj zvijezdi Tottenhama omogućile su bolji status na Giuseppe Meazzi.

No i pored toga, Eriksen nije siguran u Interu, a sada se ponovo povezuje s klubovima sa Otoka. Calciomercato piše da Danca želi Thomas Tuchel u Chelseaju i da su Plavci spremni da uđu u dogovore s Interom.

Nije isključena mogućnost da Chelsea ponudi Interu Jorginha, kojeg Conte posebno cijeni. Italijanski reprezentativac djeluje kao jedan od bitnijih igrača kod Tuchela u Chelseaju, ali se navodi da bi Inter doplatio 20 miliona eura uz Eriksena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svakako bi to bila zanimljiva razmjena igrača, a Eriksen bi bez dileme postao izdajica za sve navijače Tottenhama.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1603952710
A u Chelsiu su pasli travu. Dati 3x boljeg igraca i jos doplatiti za ovu dansku slinu, to samo vi mozete smisliti. Pa makar Chelsea ima igraca na poziciji na kojoj igra Eriksen na izvoz.
1 8
Marco_Materazzi
Eriksen je izmislio fudbal za Jorginha, Inter oduvijek igra bez ofanzivnog veznog, ne znam zasto uvijek takve trenere dovodimo, Mourinho je jedini igro sa ofanzivnim veznim sa Sneijderom i svi znaju sta smo uradili svima u Evropi sa tom formacijom. Posle njega svi igraju neke formacije boze sacuvaj, Coutinho, Kovacic nijedan nisu uspjeli zbog nase formacije evo sad i Eriksen. Treba nam moderan trener. FI
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi