Defanzivac Bayerna u centru pažnje

Javila se manekenka s kojom je Boateng varao zaručnicu: "Nisam iznenađena što se ubila"

Endin Čaušević

Defanzivac Bayerna, Jerome Boateng, nalazi se u centru pažnje javnosti nakon što se njegova bivša djevojka ubila prije nekoliko dana.

Boateng je prije desetak dana prekinuo ljubavnu vezu s Kasijom Lengardt, a samo sedam dana kasnije svi su bili u šoku kada je objavljeno da je ova 25-godišnjakinja izvršila samoubistvo.

Njemački fudbaler se odmah iz Katara vratio u Njemačku, a detalji oko samoubistva još uvijek nisu poznati. Oni su imali burnu vezu, a Boateng je čak izjavio da je Kasia prijetila da će ga uništiti.

Boateng i Kasia su čak bili zaručeni i svi su bili iznenađeni kada su saopštili da više nisu zajedno.

Nakon samoubistva Kasije počele su se pojavljivati razne informacije, a oglasila se i Melissa Howe koja je inače playboy model. Ona tvrdi da je imala aferu s igračem Bayerna dok je on bio zaručen s Kasijom.

"Nisam iznenađena što se ovako završilo i što se ubila jer momci poput Jeromea prave psihički haos za djevojke jer vole da se poigravaju s njihovim emocijama i osjećanjima i onda dođe do takvog ludila kao što se desilo njoj", rekla je Melissa i nastavila.

"Šokirana sam bila u početku kada sam čula, ali kasnije sam sve shvatila. Jerome je s njom igrao igrice i eto šta se desi na kraju kada nekome to radite. Jeromea sam upoznala u Londonu i odmah me proganjao na društvenim mrežama. Tražio je da idem s njim na jednu zabavu i pristala sam.

"Želio je da idem s njim u Njemačku, ali sam to odbila. Izlazili smo nekoliko puta, ali nikada nisam spavala s njim. Mislila sam da sam jedina, a onda sam na jednoj naslovnici vidjela da je u vezi i da je zaručen. Slao mi je poruke i ponašao se kao da njenema. Prekinula sam svaki kontakt s njim jer je to previše drame za mene".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.