Supruga Matsa Hummelsa: I sama sam razmišljala o samoubistvu, a to činite samo kada ste na dnu

Tužna zbog smrti bivše supruge Jeromea Boatenga

Supruga Matsa Hummelsa: I sama sam razmišljala o samoubistvu, a to činite samo kada ste na dnu

E. Škorić

Cathy Hummels, supruga iskusnog defanzivc Matsa Hummelsa, osvrnula se na nedavnu tragediju i smrt Kasije Lenhardt (25), bivše supruge Jeromea Boatenga.

Kasia je pronađena mrtva u stanu u Berlinu samo sedam dana nakon raskida sa defanzivcem Bayerna. Prema izvještajima njemačke policije, izvršila je samoubistvo, a Cathy je kao žena nogometaša odlučila da se oglasi i da poruči da je i sama bila u sličnoj situaciji i da nije lako nositi se s mnogim pritiscima kada ste "dio brutalnog nogometnog svijeta".

"Šokirana sam i stvarno sam tužna. Koliko je očajna morala biti da to uradi? I ja sam u prošlosti imala misao da više ne želim živjeti. Ne zbog nasilja, već zbog depresije. I mogu vam reći samo jedno: samoubistvo možete izvršiti samo ako ste na dnu", napisala je Cathy.

"Želim naglasiti da ova mržnja mora da prestane. Žao mi je draga Kasie. Zapravo bih voljela da sam ti to ranije napisala jer smo obje dio nogometnog svijeta i znamo koliko to može biti brutalno. S koliko se predrasuda, zavisti i ogrorčenosti suočavamo. Istina je često vrlo različita. Mogu to podnijeti jer sam puno naučila iz svoje prošlosti, ali mnoge ne uspiju, Kasie nije uspjela", dodala je supruga štopera Borussije Dortmund.

Boateng je ranije za Bild otkrio da ga je Kasia ucjenjivala.

"Kasia mi je često prijetila da će me uništiti. Prijetila mi je da će mi uništiti karijeru i da ću ostati bez djece. Najavljivala je da će me optužiti za prebijanje jer je znala da me je za isto optužila majka moje djece i da smo na sudu zbog toga", rekao je nedavno Boateng za Bild i nastavio je:

"Kontaktirala je čak moju bivšu djevojku i majku moje djece kako bi svjedočila u njezinu korist. Sve je činila da me uništi. Kreirala je lažne profile na društvenim mrežama da širi laži i da me uništi".

Navodno je Kasia imala i problema sa alkoholom, upadala je u depresije i nažalost njezini problemi su okončani tragično.

Top Komentari

felix__27
Žao mi ke svakog ko se ubije ko umre,al zasto ne kažete da se mnoge vi udate za fudbalere zbog novca,popularnosti pa kasnije shvatite sa nije to to pa trazite razvod i izmialjate razne stvari da bi dobili malo miliona.
5 0
Ajax11
Cuj „ bivše supruge „ ...covjek 3 mjeseca sa njom hodao oni pišu supruga...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi