Šok u Njemačkoj: Početkom februara raskinula sa zvijezdom Bayerna, juče izvršila samoubistvo

Šok u Njemačkoj: Početkom februara raskinula sa zvijezdom Bayerna, juče izvršila samoubistvo

A. Beganović

Nekadašnja djevojka fudbalera Bayerna, Jeroma Boatenga, izvršila je samoubistvo, javljaju njemački mediji.

Kasie Lenhardt, popularna manekenka pronađena je mrtva u svom stanju, a kako piše Bild, izvršila je samoubistvo.

"U Charlottenburgu je jučer oko 20.30 bila policijska akcija zbog sumnje u samoubistvo. U stanu je pronađena beživotna osoba. Nema naznaka nemara treće strane", izvjestili su iz berlinske policije.

Kasie i Boateng su bili u vezi nekih godinu dana, a početkom ovog mjeseca su raskinuli. O njihovom raskidu su pisali brojni njemački mediji. Kasie je zvijezdu Bayerna optužila za navjeru dok je Boateng istakao da ga je "prisilila" na vezu i da ima problema sa alkoholom.

"Nadam se da će dobiti pomoć koja joj je potrebna", rekao je Boateng, a Kasie je njemačkim medijima odgvorila da će komentarisati njegove izjave, ali da joj je potrebno vrijeme da se "sabere".

Top Komentari

hame
Licno znam Seljaka koji zadovoljnije piju jutarnju kahvu od nekih koji imaju milione, a o ovim sretnim sa Instagrama i sl. da ne pricam
10 0
realno_govoreci
Kada se u veze bude ulazilo sa krajnjom zemljom da to bude brak onda će se i stanje promjeniti isto kao kada se u brak bude ulazilo odgovorno i svjesno da svako ima svojih mahana i da je nekada potrebno nesto pretrpio isto kao sto nas neko pretrpi onda ce biti bolje.Danasnje veze su klasični provodi i brakovi samo veza ovjerena na papiru.Advokati žive od razvoda svakodnevnih a sve vise djece u vanbracnim uslovima odrasta.Sve krece od nas samih i naše iskrenosti u svemu pa i pisanju komentara po portalima
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti