Baš mu se igralo

Tužna poruka Neymara pred večerašnji meč Barcelona i PSG-a

Endin Čaušević

Barcelona i PSG večeras igraju na Camp Nou prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Nakon dva mjeseca pauze Lige prvaka nam se konačno vraća i to spektakularnim okršajem Barcelone i PSG-a.

Mnogi su se radovali ovom susretu i povratku Neymara na Camp Nou, ali se to neće desiti jer se Brazilac povrijedio prošle sedmice na meču Kupa Francuske i propustit će večerašnji meč.

Očito je da je to itekako teško palo Neymaru koji se radovao povratku u Barcelonu, a to pokazuje i njegova objava na Twitteru. On je otkrio da je to bila jedna od top tri utakmice koje je on htio da odigra u karijeri.

"Top 3 utakmice koje sam najviše htio da igram", napisao je Neymar pred večerašnji duel.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za večerašnju utakmicu i to OVDJE. Ukoliko vjerujete u pobjedu PSG-a onda se ovakva kvota nikako ne smije propustiti, jer je ona najveća na svijetu i to u Mozzartovoj ponudi. Podsjećamo, meč Barcelone i PSG-a igra se večeras od 21 sat.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.