Koeman objavio spisak igrača za PSG i oduševio navijače Barcelone

Pique se vratio

Koeman objavio spisak igrača za PSG i oduševio navijače Barcelone

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju na svom terenu protiv PSG-a prvi meč osmine finala Lige prvaka.

Nakon dva mjeseca pauze Liga prvaka se vraća na najbolji način okršajem Barcelone i PSG-a. Između klubova ima dosta tenzija što nam garantuje novi spektakl na terenu.

Utakmica se igra od 21 sat na Camp Nou, a Ronald Koeman je otkrio spisak igrača koji će konkurisati za večerašnju utakmicu.

Ono što je najviše oduševilo navijače Barcelone jeste da se vratio Gerard Pique koji je nekoliko mjeseci bio van terena zbog povrede. Pique je dobio zeleno svjetlo od doktorskog tima i bit će zanimljivo vidjeti da li će igrati od prve minute.

Naravno, u konkurenciji za ovaj meč je i Miralem Pjanić, ali prema najavama koje stižu iz Španije bh. veznjak će večerašnji meč početi s klupe za rezervne igrače.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za večerašnju utakmicu i to OVDJE. Ukoliko vjerujete u pobjedu PSG-a onda se ovakva kvota nikako ne smije propustiti, jer je ona najveća na svijetu i to u Mozzartovoj ponudi. Podsjećamo, meč Barcelone i PSG-a igra se večeras od 21 sat.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi