Messija povezuju s Bayernom, a Rummenigge nije mogao biti "hladniji"

Stigao demant iz Minhena

Messija povezuju s Bayernom, a Rummenigge nije mogao biti "hladniji"

E. Čaušević

Lionel Messi još uvijek nije donio odluku da li će na kraju sezone napustiti Barcelonu ili će produžiti ugovor.

Messi s katalonskim klubom ima ugovor do kraja ove sezone i na ljeto može otići bez obeštećenja. Argentinac je još prošlog ljeta želio da ide, ali mu tada klub nije izašao u susret.

No, kada su se strasti malo smirile postoji šansa da Messi pristane na ostanak i novi ugovor, ali je poručio da će svoju odluku saopštiti tek kada se završi ova sezone.

Međutim, špekulacije oko njegove budućnosti i dalje traju jer se Messi povezuje s mnogim klubovima. To su najviše Manchester City i PSG, ali sada se tu pojavilo i ime minhenskog Bayerna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Pojedini mediji su objavili da će i Bayern na ljeto ponuditi ugovor Messiju, ali je prvi čovjek ovog kluba Karl-Heinz Rummenigge to demantovao.

"Nasmijao sam se kada sam vidio kakav ugovor Messi ima s Barcelonom. Mogu samo da mu čestitam što je uspio da dobije takve astronomske cifre u ugovoru na pet godina. Njegova plata će se smanjiti ostao on ili ne u Barceloni. A, mogu vam reći da Bayern nije zainteresovan za njega i nemamo namjeru da ga dovedemo", poručio je Rummenigge.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Jupp
Samo budala moze povjerovati u ovakvu “bombu”. Bayernovo najskuplje pojacanje ikad je bilo Hernandezovo sa 80mil €. Sva ostala su ispod 45m
3 1
ryan.giggs
Pojedini mediji...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi