Atletico dočekuje Chelsea

To se odavno nije desilo u fudbalu: Kvote najbolje pokazuju kakav okršaj nas očekuje u Bukureštu

E. Čaušević

Ljubitelji fudbala i večeras mogu uživati u mečevima Lige prvaka, a na programu su dvije utakmice osmine finala.

Aktuelni prvak Bayern igra na gostovanju kod Lazija i jasno je da su Bavarci favoriti u ovom meču iako će rimski klub sigurno pokušati izboriti što bolji rezultat pred revanš u Minhenu.

No, prema mnogima derbi večeri igra se u Bukureštu gdje će Atletico dočekati ekipu Chelseaja. Ovi klubovi su se već sastajali u nokaut fazi ovog takmičenja, te je ekipa Diega Simeonea nešto uspješnija.

Sigurno je da nas očekuje još jedan spektakularan okršaj, a kvote na kladionici pokazuju da je čini se nemoguće odrediti favorita u ovoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, kvote su skoro izjednačene što se tiče pobjede jednog ili drugog tima što se zaista dugo nije desilo. Iako je Atletico domaćin kvota na pobjedu ovog tima je neznatno manja u odnosu na trijumf Chelseaja.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to na OVOM linku. Mozzart je ponovo pripremio najveće kvote na svijetu, a to najbolje dokazuje ponuda za večerašnji meč Atletica i Chelseaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.