Foto - EPA

Menadžer Cityja nakon nove pobjede

Sarkazam ili ne? Guardiolin odgovor o nizu pobjeda je iznenađujući

Midhat Šljivak

Manchester City nalazi se u nevjerovatnom nizu od 19 uzastopnih pobjeda.

Tim Pepa Guardiole izgleda nezaustavljivo, a nova 'žrtva' je Borussia Monchegnladbach, koju su Građani lagano savladali sa 2:0.

Nakon utamice novinari su Guardiolu pitali kako objašnjava nevjerovatan niz pobjeda. Pep je po svemu sudeći bio veoma sarkastičan i kratko je odgovorio:

"Imamo dosta novca  i možemo kupiti zaista nevjerovatne fudbalere",  su riječi španskog stručnjaka koji mnogi vide kao sarkazam jer se uglavnom u svijetu fudbala priča o novcu kojeg City troši na fudbalere, a ne o rezultatima i igri tima Pepa Guardiole.

City ima dobru šansu da nastavi sjajni niz pobjeda jer im u subotu na Etihad stiže West Ham.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.