Angelino: Guardiola me ubio u Manchester Cityju

Jedva čekao da ode

Angelino: Guardiola me ubio u Manchester Cityju

E. Čaušević

Španski fudbaler Angelino prije godinu dana stigao je u Leipzig na posudbu iz Manchester Cityja i to se pokazao kao odličan potez.

Ovaj 24-godišnji lijevi bek igra fantastično u dresu Leipziga, a njemački klub je ljetos odlučio da otkupi njegov ugovor od Cityja za 18 miliona eura.

Angelino je u City stigao na ljeto 2019. godine iz PSV-a za 12 miliona eura, ali na Etihadu nikada nije dobio pravu šansu da se dokaže.

U intervjuu za ugledni Bild igrač Leipziga izjavio je da je odlazak u Manchester City bio greška, te da je Pep Guardiola najveći krivac što se nije uspio dokazati u dresu engleskog kluba.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Pep me ubio. Ubio je i moje samopouzdanje. Nakon što sam došao u City iz PSV-a već me osudio na dvije pripremne utakmice i nije mi dao pravu šansu. Bio sam itekako sretan kada sam dobio šansu da idem u Leipzig. Ovdje sam pokazao koliko vrijedim i drago mi je što se ne moram vraćati na Etihad", rekao je Angelino.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_Delic_22
Jbg tako je kod Pepa il te ubije u pojam pa moras nac novi klub il te ojaca da postanes bolji igrac sam primjer je Cancelo ove sezone
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi