Žele da igra u revanšu

Kraljevi ponovo naljutili Atalantu: Podnijeli žalbu zbog žutog kartona Casemira

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su u gostima pobijedili Atalantu sa 1:0 u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Kraljevski klub je uspio da dođe do pobjede golom u samom finišu utakmice kojeg je postigao Mendy.

No, Real je većinu meča igrao s igračem više jer je u 17. minuti direktan crveni karton dobio Remo Freuler, a za mnoge to je bila prestroga odluka glavnog sudije.

Ipak, iz Real Madrida su našli novi način da naljute navijače Atalante. Naime, oni su najavili žalbu na žuti karton Casemira i traže da se on poništi kako bi Brazilac mogao igrati u revanšu.

Čini se da su u Realu zaboravili da je Casemiro u finišu meča mogao dobiti i drugi žuti, odnosno crveni karton zbog simuliranja penala. No, sudija mu je progledao kroz prste u tom slučaju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.