Otkrio i koji su mu igrači dali podršku

Badžak: Vraćam se? Nemam te informacije, a šta će biti u narednim danima vidjet ćemo

Haris Zilić

Nakon poraza Željezničara od FK Tuzla City rezultatom 2:0, potpredsjednik kluba, Jasmin Badžak je dao ostavku.

"Zbog nezalaganja igrača, odnosa i svega, kao veliki Željovac, ne mogu više biti dio ovoga", rekao je Badžak jučer u razgovoru za SportSport.ba.

Međutim, danas se pojavila informacija da se Badžak vraća u Željezničar.

Povodom ove informacije opet smo kontaktirali gospodina Badžaka, koji je rekao da nema te informacije, ali ne zna ni odgovore šta se može desiti u narednim danima.

"Nemam informacije da se vraćam. Od kontakata iz Želje, zvali su me igrači Bekrić i Kosorić, dali maksimalnu podršku meni i mojoj filozofiji. Šta će se desiti u narednim danima zaista ne znam sad odgovore", rekao je Badžak za SportSport.ba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.