24

Komentari (24)

Jednainformacija
Da vi levati samo znate koliko ovaj lik gura Želju godinama i pada na glavu zbog Želje, samo jer je fanatik kakvih je malo
Ajax11
Cuj njega, Kosaric i Bekric podrzavaju njegovu filozofiju...ej, ovde se samo Amavova filozofija pitati ništa drugo!
papagaj
Ne vracas se, ne produžavaj nam agoniju, za rukici i Amara izvedi iz kluba
Sarajlija46
Cirkus od kluba danas ode sutra se vraca hahahahaha.Da vas nema kome bi se smijali?
Plavi21
Vama bi se smijali.
Zmiugaloma
Zelji ne ide i sramote se I igrom I rezultatima I svime sto se desava u klubu, ali ti supci se bar nisu prodali hong kongu a vi koji ste se prodali njih ponizavate? Prvi ti a i ostali ste bili protiv toga da vas prči neko izvana a sada kad ste se pomirili s tim (iako u sebi sigurno niste niti cete ikada) iako je to donekle i jedini put ka uspjehu danas, sada vi vrjedjate I ismijavate nekog toliko velikog poput zelje msm ****s zelju al i veleza ste itd itd sjetite se kako je kod vas bilo prije desetak godina sraman je taj pokusaj ponizavanja nekog da biste sebe uzdigli mislite da vas city sve nece uskoro guzit. Pomozi komsiji u teskom vremenu mi Bosnjaci malo nas je moramo se drzati zajedno a ne samo da komsiji crkne krava I da I jedni I drugi navijate npr za zrinjski I tz city umjesto jedni za druge. I cestitke sarajevo na zasluzenoj tituli.
SrednjaBosna
Da, tako je.Donedavno su se Manijaci šprdali sa HZ jer ih je kupio Vijetnamac sad vidimo da su bili ukrivu. Sada HZ njih handre sto mi se nikako ne svidja.Prirodno je da imamo rivalitet(pozitivni)ali ne treba pretjerivat jer kao sto kazes moramo se drzati zajedno i briga me sta kazu nemuslimani. Njima zelim svako dobro i da nam se ne mjesaju u zivote. A za brata muslimana sam spreman poginuti zato mi je zao kad vidim njihovo razmisljanje prije svega prema svemu muslimanskom. PS. Neko je krv svoju lio da bi ti musliman bio.
Mehinaldo
Kakve nebuloze pises pantrebate moliti boga da vas neko kupi debilu jedan pa jel gledas europu kako fudbal funkcionise jel mislis da ce opstina uloziti tolike pare koliko je potrebno za ozbiljan klub i da vrati dugove jel mislis da su se bezvze dugovi gomilali ( a imate svoj stadion) ne moze se zivjeti kao prije 30 godina nego moli se bogu da vas neko kupi i da se moze ulagati u igrace podmladak to je jedini nacin za nase klubove jel mislis da bi sarajevo vratilo nekad tolike dugove da ih nije neko kupio ti si bas budala ako tako gledas na fudbal onda ti je naj bolje da ides gledati drugu ligu nadji sebi klub ili u kantonu pofalicki i navijaj srcem
Sarbit2019
Šta hoče taj Badžak zašto on ne uloži milione kao Amaw neka on uloži dvije tužbe po 400.000 KM + kamata,pa da vidimo nema para.Amaw je jedini koji ulaže u Željkana,gdje je on bio kada je Amaw srcetom vodio željkana.Badžak dao igracima da spavaju u svome hotelu Gardenu kada nema gostiju zbog Korone.Odmah uzeo naplatio se kroz reklamu na derbiju.Koliku je reklamu sracio samo oci virile igracima željkana od reklame.Ozbiljni strucnjaci tvrde da zbog velicine reklame igraci željkana nisu bili aerodinamicni zbog toga nisu ni dobili F.K Sarajevo,usporila ih tezina stampe reklame.Samo Amaw 100% podrske BRKO ZNA. Samo gospodar Familije.Amawe sve ih rastjeraj.
unioni
jeb* te Amaw sa zadovoljstvom udbo
Sarbit2019
unioni@necete vi rusiti ono što je Amaw godinama razgradzivao.Sta je hocete da neko pilice okrece u Plavom zamku,a pomocni da prodate ,a Amawu pare da ne date,e nemoze nije Amaw sisao vesla.BRKO ZNA BRKO UMIJE 100% ZA BRKU.
Plavi orkestar
Sarbite jes da si shupak ali ima i istine u ovome što ti pišeš.
Taceoni
Jel se sad vraca ili ne???
Saray
DeteVi
Pozdrav novinari. Ukoliko budete imali slučajno vremena za posao, Brkić ostvario historijski rezultat za BiH u tenisu. Prvi ATP turnir osvojen za BiH. Pa eto, vjerovatno ste odgledali meč, pa ako nije problem, malo ga opisite. Ma hajde, može i sa flashscore, samo radite taj svoj ****ni posao
DeteVi
U dublu naravno
rabodimis
Posalji im kakav link ako ima pa mozda i prepisu.. Sad je nas'o osvajat nake istorijske titule kad su oba Sarajevska premijer ligasa u problemima.. XD PS Da je bar opsovao il uvrijedio nekog uz taj trofej pa da ga imaju za sta zvat..
Gvardijan
A u kakvom je to problemu Sarajevo?Pa mora se jednom.izgubiti.Nista nije vjecno.Nadam se da ce i Zeljo kao stari i dobri klub koji je zastitni znak grada zajedno sa FK Sarajevo uskoro izaci iz problema i nastaviti prema tamo gdje mu je i mjesto.A to je u vrh fudbala BiH.
Zeleni_zub
Koga tenis dubl interesuje? Bez pomoci google ne bi dva covjeka ovdje znala ko je tu trenutno na vrhu
DeteVi
Da nikog ne interesuje ne bi se ni igrao. Znači argument ti je glup. Kao drugo, Brkić je zaradio za 3 dana tenisa kao što ćeš ti za pola godine u BiH. Treće, ovo je sportski portal od kojeg očekujem da se piše o dubl tenisu, pogotovo ako se radi i historijskoj pobjedi za našu zemlju. Ako neće ovaj, portal ko će...
Nodi75
Idi mi dođi mi hahaha, cirkus!
BordoBijeli_exyu_sa
Ide li kamata pitam za druga ????
Sarbit2019
100% podrska za Amawa.Brko zna - ko zna - zna.
Rajvosa2019
Yebe lud zbunjenog
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti