Navijači Barce nezadovoljni

Di Maria ponovo napravio haos zbog fotografije s Messijem: Neymarov komentar je bio okidač

E. Čaušević

PSG je u srijedu uspio da se plasira u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvomeču s ukupnih 5:2 bili bolji od Barcelone.

Katalonci su pokušali napraviti čudo u revanšu jer su u prvom meču poraženi sa 4:1, te su igrali jako dobro, ali na kraju je bilo nemoguće da nadoknade zaostatak iz prve utakmice.

Nakon meča u centru pažnje bili su Angel Di Maria i Lionel Messi koji su se srdačno pozdravili, a igrač PSG-a je nakon toga objavio fotografiju na Instagramu.

Komentar na istu ostavio je i Neymar s kojim je Messi također u odličnim odnosima, a sve to je zasmetalo navijačima Barce.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oni vjeruju da su Parižani ponovo počeli "kampanju" kako da privuku Messija da na ljeto dođe u PSG, ali on odluku oko ugovora još uvijek nije donio.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.