Snimak iz svečane lože

Kako su predstavnici FK Sarajevo podnijeli poraz na Pecari?

Admin Čaušević

Sarajevo je upisalo drugi poraz u proljetnom dijelu Premijer lige. U posljednjom kolu prve faze Bordo tim je poražen na gostovanju kod Širokog. 

U poprilično izjednačenom meču koji nije donio pregršt uzbuđenja domaći su iskoristili svoju šansu te stigli do minimalnog trijumfa zahvaljujući golu Ivana Ikića sa strata drugog dijela.

Aktuelni prvak BiH je u posljednih pola sata računajući i sudijsku nadoknadu igrao i s igračem više, međutim nije uspio doći do izjednačenja. Izdvaja se prečka Tine Svena Sušića.

I dok su se predstavnici domaćina radovali trijumfu, u svećanoj loži Pecare zamišljena i šutljiva lica među predstavnicima FK Sarajevo na čelu sa direktoricom Sabrinom Buljubašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U posljednju fazu Premijer lige Sarajevo ulazi sa prvog mjesta i pet bodova prednosti u odnosu na Široki Brijeg. Bordo momci su i u polufinalu Kupa.

Obzirom da je koševski premijerligaš u borbi za oba trofeje može reći da je situacija pred ključni dio sezone odlična, za razliku od igre koja nije na nivou, posebice na gostujućim mečevima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.