10

Komentari (10)

Mustafa
Bez Tatara i Rahmanovića Sarajevo je NULA! Ovi što sada igraju nisu u stanju ni tebi Sabrinice zabiti gola! Ove će godine naše Sarajevo zijaniti titulu u trećem krugu ! Glavni krivac za to je lopovska uprava koja je prodala najbolje što Sarajevo ima i otjerala najboljeg trenera na Balkanu- Husrefa Musemića! Uprava napoljeee! Marinović NAPOLJEE ... goni se u pm. !
struja
Nemo i pare i jare.Prodas za sicu Tatara i natataris se...
BlueBoys
SARBIT IZ TARCINA NA APARATIMA...PHAHAHHA HA
HitMan
Uš'o bi u sportsku direktoricu Sabrinu isto k'o napušteno siroće u prazan stan. Mmmm ALAJ BI' JE boJe MILO MOJE. HHAAHHAA
Njosa
Ovo vam clanak? Lica, gdje su lica tuzna, ja ih ne vidim jer je snimano sa 300m? A upad Manijaka na trening Zeljeznicara? O tome necemo, ili ne smijemo?
Saban123
Sta je Causevicu, sta brišeš komentare ckapi
mehamda
Igrace vratite upravu ostavite u sirokom nek ih karaju sve redom
Chico
SABRINA ODLAZI FUFICE !!! Husref Musemic je za vas sve Sarajevo.
Aldusss
Sabrina idi nokte uradi papanko manite se pranja para preko sarajeva
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.