Milkanović: Ne vidim razloga za neku paniku, imamo solidnu bodovnu prednost

Nakon poraza od Širokog

Milkanović: Ne vidim razloga za neku paniku, imamo solidnu bodovnu prednost

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva poraženi su večeras na Pecari od Širokog Brijega sa 1:0.

Bordo tim je u proljetnjem dijelu prvenstva bez postignutog gola i upisali su jedan remi i čak dva uzastopna poraza.

Na klupi bordo tima i večeras je bio Danimir Milkanović koji mijenja Vinka Marinovića jer trener Sarajeva ima zdravstvenih problema.

Nakon utakmice održana je press konferencija, a novinarima se obratio Milkanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa ne možemo reći da smo u krizi. Mi smo odigrali jedno loše poluvrijeme protiv Zrinjskog, danas niko ne može reći da nismo htjeli i željeli pobjedu i da nismo odigrali naročito to prvo poluvrijeme. Nismo dali golove, možda ta realizacija nam nije na najboljem nivou, imali smo u prethodnim mečevima nekoliko šansi. Mislim da ne možemo pričati o nekoj krizi rezultata, ali tako dođe u fudbalu", rekao je Milkanović i dodao.

"Možda neke utakmicce gdje smo dobijal i gdje nismo igrali kako treba u prošlom dijelu, sada u zadnje dvije nismo, ali mislim da krize nema i da s ovim odnosom i načinom kako smo krenuli u meč i kako smo igrali da ćemo mi veoma brzo doći na nivo koji smo imali u prošlom dijelu. Ne vidim razloga za neku paniku, imamo solidnu bodovnu prednost. Imamo dvije utakmice koje sada igramo kući i mislim da ćemo kroz te utakmice doći na nivo koji smo imali. Nemam šta da zamjerim igračima za ovu utakmicu, bili smo kvalitetniji u 70-80% utakmice, nismo dali golove izgubili smo i to je tako u fudbalu. Ne možemo odmah nakon toga reći da je kriza".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

goku_iz_sirokog
Samo vi mirno i ne paničarite nista, siroki vas stize i prestize hhh
4 19
LevoKrilo
Kakvi su ovo treneri? Gospodine, imamo i mi navijači oći, vidimo mi šta i koliko se može...Neka si ti Velkoskog ubacio koji ne može igrati ni u Krupi više....Ustvari, ima tu još kandidata koji ne mogu igrati za FK. Sarajevo, ali eto....Bitno je da Vi u klubu i stručnom štabu vidite a mi nemamo pojma....
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti