Foto - EPA

Agent tvrdi

Oršić ima brojne ponude iz Italije

Midhat Šljivak

Mislav Oršić postao je pravi junak zagrebačkog Dinama nakon što je hat-trickom srušio Tottenham i odveo je Modre u četvrtfinale Evropske lige.

Ovaj 28-godišnji krilni fudbaler vjerovatno igra svoju posljednju sezonu na Maksimiru, a narednog ljeta bi mogao put Italije.

Potvrdio je to njegov agent Branko Hucika:

"Tri sezone je već najbolji strijelac ekipe iako nije napadač. Presretan je zbog hat-tricka, igra odlično. U kontaktu sam sa nekoliko italijanskih klubova, 28 mu je godina i ne bih odbio povratak u Italiju", rekao je Hucika.

Oršić je u sezoni 2013/2014 igrao za Speziju, ali u ovom klubu nije dobio pravu šansu, pa je u narednim godinama igrao za Rijeku, Celje, te korejske i kineske klubove.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.