Mamić 'iskoristio' Mourinha za nastavak sukoba sa sudijom Sessom

Nova objava najpoznatijeg hrvatskog bjegunca koji je spas pronašao u BIH

Mamić 'iskoristio' Mourinha za nastavak sukoba sa sudijom Sessom

S. Mlaćo

Zdravko Mamić nastavlja sa optužbama na račun predsjednika Vrhovnog suda Đure Sesse. Naime, Mamić je rekao da je podmićivao Sessu i da je sucima iz Osijeka dao 500.000 eura.

Mamić koji je pobjegao u našu zemlju kazao je da je Sessa zlotvor i kriminalac, te da je spreman sve učiniti da dokaže svoje riječi.

Popularni Maminjo je bio sretan zbog velike pobjede Dinama sinoć nad Tottenhamom, pa je za nastavak sukoba sa Sessom iskoristio' Josea Mourinha.

Mamić je svom facebook profilu postavio sliku Mourinha kako "daje izjavu" i kaže da 'Sessa laže'.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Loš glas daleko se čuje! Pročitajte kako je Đuro K€$$a 💰 kroz Državno sudbeno vijeće zaposlio kao suca sina K€$$u juniora, koji je upisao fakultet u Zagrebu, studirao samo 8 godina, pa diplomirao u Splitu. Nakon samo dvije godine rada na mjestu višeg sudskog savjetnika na zagrebačkom Županijskom sudu otac ga zapošljava u obiteljskoj firmi - u potpuno netransparentnom i mutnom postupku postao je jedan od 4 nova suca Trgovačkog suda uz prijetnje članovima koji ga biraju. Sve pročitajte na Jutarnjem klikom na https://bit.ly/311nF92 Kako se u Državnom sudbenom vijeću trguje uskoro ćete moći pobliže čitati, zato podijelite ovaj status", napisao je Mamić.

Loš glas daleko se čuje! Pročitajte kako je Đuro K€$$a 💰 kroz Državno sudbeno vijeće zaposlio kao suca sina K€$$u...

Posted by Zdravko Mamić on Friday, March 19, 2021
Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
Kralju samo naprijed
6 5
user1571956549
Vala puna mi kita i tebe i hr hehe
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti