Zna šta ovaj grad nudi

Beckham: Nije teško dovesti Messija ili Ronalda u Inter Miami

E. Čaušević

Legendarni David Beckham prije nekoliko godina osnovao je Inter Miami koji se prošle godine zvanično počeo takmičiti u MLS ligi.

Beckham je nakon završetka karijere odlučio da ostane u fudbalu, ali na nešto drugačiji način.

Legendarni engleski veznjak je vlasnik kluba iz Miamija i cilj mu je da što veći broj fudbaskih zvijezda dovede u MLS. Prvo zvučno ime je Gonzalo Higuain koji je stigao u Inter u septembru prošle godine.

Međutim, u posljednje vrijeme se sve više govori o tome da Beckham želi da dovede Lionela Messija ili Cristiana Ronalda i vjeruje da je to itekako moguće.

"Uvijek je bilo govora o dolasku nekih velikih igrača nakon što završe karijere u Evropi i o tome će se uvijek pričati. Iskreno, za njih to nije teška odluka jer je Miami sjajan grad, a naš klub ima dosta navijača", kaže Beckham i dodaje.

"Zbog toga najiskrenije mislim da nije teško dovesti Lionela Messija ili Cristiana Ronalda kada znaš šta sve možeš da im ponudiš".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.