Iz Juventusa su i definitivno otkrili sudbinu Ronalda u novoj sezoni

Burnoj je u Staroj dami nakon serije loših rezultata

Iz Juventusa su i definitivno otkrili sudbinu Ronalda u novoj sezoni

S. Mlaćo
Cristiano Ronaldo neće uskoro napustiti Juventus.

Juventus je u nedjelju poražen od Beneventa, a gostima je to bio jedini udarac na gol (0:1). Odmah su počele priče o mogućoj smjeni trenera Pirla, ali i velikoj rekonstrukciji ekipe na ljeto.

Špekulisalo se da će Portugalac možda se vratiti u Real Madrid, no to se neće desiti. Sportski direktor Juventusa Fabio Patrici jasno je odgovorio da na pitanje da li će poraz od Beneventa utjecati na budućnost Ronalda u klubu.

“Ne. Stojimo iza projekta kojeg smo započeli prošle sezone. Jedna utakmica neće promijeniti našu viziju i strategiju. Odlučili smo zadržati Cristiana Ronalda. On je najbolji nogometaš na svijetu s ostat će kod nas”, poručio je Paratici u razgovoru za Sky.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo je u Realu proveo devet godina, a zatim odlučio preći u Juventus.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kenotala
PARATICI a ne Patrici...i kakva jedna utakmica crni Paratici, izgubili ligu na ekipama koje se bore za opstanak i ispali iz LP od ekipe koja je isto tako slabija od Juventusa. I ti i Pirlo i Ronaldo noga iz Juventusa ako misle ostvariti neki napredak.
4 1
DanteDMC
Projekat oko čovjeka od 36 godina, uz to još i sa trenerom bez iskustva?? Jel ovo neka za.****ncija?
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi