Luis Suarez otkrio da li još uvijek gleda utakmice Barcelone i postoji li opklada njega i Messija

Dao intervju za Marcu

Luis Suarez otkrio da li još uvijek gleda utakmice Barcelone i postoji li opklada njega i Messija

E. Čaušević

Urugvajski napadač Luis Suarez je prošlog ljeta neočekivano iz Barcelone prešao u Atletico Madrid.

Suarez je pružao odlične igre u dresu katalonskog kluba, ali je bivši predsjednik Josep Bartomeu na iznenađenje svih odlučio da ga stavi na transfer listu i poruči mu da je višak u klubu.

Urugvajac je na kraju prešao u Atletico Madrid i nastavio s odličnim igrama, a u Barceloni se sada sigurno kaju što su tako lako pustili jednog od najboljih napadača svijeta u klub s kojim se bore za titulu.

Suarez je jučer dao intervju za Marcu u kojem je, između ostalog, otkrio da li još uvijek prati utakmice Barcelone.

"I dalje gledam Barcelonine utakmice jer obožavam nogomet, a tamo igra puno mojih prijatelja. Divim se timu čije sam boje branio i uvijek ću biti zahvalan Barceloni", priznao je Suarez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, poručio je da između njega i Lionela Messija nema nikakve opklade što se tiče toga ko će biti najbolji strijelac La Lige. Trenutno je Messi ispred sa 23 gola, a Suarez je zabio četiri gola manje.

"Opklada s Messijem tko će osvojiti Pichichi i dalje ne postoji, ali mogli bismo nešto smisliti u posljednjih nekoliko kola. Svaki dan pričam s Messijem. Dosta pričamo o fudbalu, ali i o privatnim stvarima", dodao je Suarez.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi