Foto - EPA

Pred mečeve sa Kazahstanom i BiH

Iz Reala poslali preporuku Francuzima: Poštedite Varanea!

Midhat Šljivak

Ljekari madridskog Reala poslali su Fudbalskom savezu Francuske izvještaj o povredi Raphaela Varanea i preporučili su da ovaj defanzivac bude pošteđen narednih akcija.

Varane je odigrao kompletan meč protiv Ukrajine (1:1), ali iz Real Madrida čine sve kako bi zaustavili njegove nastupe u narednim utakmicama ili barem jednoj od njih.

Ljekari kraljevskog kluba poslali su FS Francuske izvještaj o povredi koju ima Varane, te su zatražili da preskoči barem jednu od narednih utakmica protiv Kazahstana i Bosne i Hercegovine.

U Madridu bi bili najsretniji kada bi njihov fudbaler preskočio obje utakmice, no to vjerovatno neće biti slučaj.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Francuzi sutra gostuju Kazahstanu, a u srijedu je utakmica protiv BiH na Grbavici.

Treba svakako istaći da će ove utakmice propustiti sjajni veznjak Chelseaja N'Golo Kante.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.