Stigao demant: Agent tvrdi da je Baleova izjava izvučena iz konteksta
FOTO - EPA

Stigao demant: Agent tvrdi da je Baleova izjava izvučena iz konteksta

A. Beganović

Prije nekoliko dana u inostranim medijima je "osvanula" izjava Garetha Balea u kojoj je velški reprezentativac istakao da se na ljeto vraća u Real Madrid.

Međutim, danas je njegov agent Jonathan Barnett demantovao takve navode i istakao je da je sve izvučeno iz konteksta.

Barnett je istakao da je rano govoriti o Baleovim planovima i željama, te da će zapravo tek po završetku sezone igrač donijeti odluku o svojoj budućnosti.

Balea ugovor za madridski klub veže do ljeta naredne godine, a posudba u Tottenhamu mu ističe na kraju sezone. Ranije je objavljeno da Real ne bi imao ništa protiv toga da londonski klub otkupi Baleov ugovor, no svakako da se za mnogo toga na kraju ipak pita igrač.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, u Premiershipu je Bale za Tottenham u ovoj sezoni odigrao 12 utakmica, postigao je pet pogodaka kojima je dodao dvije asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti