FOTO: USK sport

Bez obzira na poraz

Prvom ligom Federacije pušu neki novi vjetrovi, potvrđuje to i objava predsjednika Jedinstva

A. Čaušević

Klubovi iz Prve lige FBiH su znatno zadovoljniji organizacijom takmičenja nego proteklih godina.

U popularnoj "Federalci" nije baš česta pojava da se gostujući timovi javno hvale suđenje, međutim čini se da se stvari počinju mijenjati.

Jedinstvo je u 19. kolu na gostovanju u Banovićima izgubilo od domaće Budućnosti s 2:0, a u bihaćkom klubu su imali samo riječi hvale za organizaciju, ali i samo suđenje susreta.

"Hvala Banovićima na odličnom gostoprimstvu. Naravno legendama našeg kluba Denisu Mujkiću i Alenu Mešanoviću također", napisao je predsjednik Jedinstva Aldin Kulenović te dodao:

"A pogotovo hvala fantastičnom suđenju Harisa Poprženovića, bez greške kao i njegovim pomoćnicima. A nama ostaje da žalimo za pet, šest propuštenih stopostotnih šansi."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedinstvo je trenutno 14. na tabeli sa 21 bodoom, u narednom kolu bit će domaćini ove polusezone vrlo dobrom TOŠK-u.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.