Regoje vodi ekipu

Erbez bivši nakon blamaže Slavije

Samir Mlaćo
Zoran Erbez više nije trener FK Slavija, člana Prve lige RS.

Nakon serije loših rezultate, te blamaže u Prnjavoru gdje je Slavija poražena od Ljubića sa 5:0, čelnici kluba odlučili su sasvim očekivano da prekinu saradnju sa Erbezom.

Slavija je došla u situaciju da se bori za opstanak u ligi, što je velika blamaža za tima koji je ne tako davno bio u Premijer ligi naše zemlje i tvrd orah najvećim bh. timovima.

Erbez se nije snašao, čak naprotiv, a mnoge čudne odluke kada je igrački kadar u pitanju, donijele su seriju loših rezultata te negativnu atmosferu u ekipu.

Njegovog nasljednika čeka težak posao kako bi što prije vratio pobjednički duh u ekipu, a za sada će ekipu voditi legendarni Bojan Regoje, koji je bio pomoćnik Erbezu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Regoje je dobro poznato lice u bh. nogometu, a u Slaviji je bio kapiten dugo godina i sa uspjehom je nosio dres ovog kluba.

Slavija u narednom kolu dočekuje Zvijezdu 09 i morat će jurišati na tri boda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.