Nada se prolazu protiv bivšeg i najdražeg tima

Tuzla City dočekuje Sarajevo u polufinalu Kupa

Musemić vrlo dobro zna ko je favorit: Vjerovatno će biti prvaci države

Edmir Škorić, foto: T. Hebib

Husref Musemić govorio je o sutrašnjoj utakmici u kojoj će njegov tim ugostiti FK Sarajevo u okviru polufinala Kupa.

Prva utakmica igrat će se na Tušnju i Musemić se nada što boljem rezultatu, ali svjestan je da u goste stiže "najbolja ekipa i vjerovatno novi prvak".

"Ako igrate utakmicu za finale Kupa, onda to značli da je važna utakmica. Sigurno da je Sarajevo nezgodna ekipa, šampioni su vjerovatno i ove države. Dolazi nam najbolja ekipa u državi i trudit ćemo se da odigramo što bolje, a da li će to biti dovoljno... Vidjet ćemo", rekao je Musemić, dodavši:

"Rustemović se povrjedio u Krupi, on nije na raspolaganju, ostali jesu. Vidjet ćemo kakve ćemo uslove imati, vrijeme nije baš najbolje. Sarajevo ulazi kao favorit. Igraju se dvije utakmice, vjerovatno to znači da će biti malo više opreza i respekta s obje strane".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Revanš će se igrati na Koševu 21. aprila.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.