8

Komentari (8)

brutal_bandal
Jedan je od nas on voli Sarajevo pravi je hordas Husref Musemic jedan je od nas
starigrad
Jedan je od nas. Stari dobri Husref i dalje je sav u Sarajevu
mehamda
Husrefe drugi sastav uvedi hahah
Sarbit2019
Husrefe nemoj nama te dumine udarati.Mi te stvorili, mi te to naucili.Opusteno samo opusteno.Sve znas sta trebas raditi.
bistrik87
Nikad bolja Tuzla nije bila, ako mi ne mozemo osvojit kup, volio bi da oni osvoje, igrom su zasluzili plasman u europu
pjanke.sa
Svaka cast za komentar !
rabodimis
Imaju oni dovoljno kola da se kroz ligu plasiraju u Evropu.. Ako mi ne mozemo osvojit kup, treba onda trazit trenera koji moze osvojit i kup i prvenstvo.. Koliko se trude ljudi i ulazu da obezbijede sve moguce uslove za igrace, red je da osvoje tu duplu.. A ako mi slucajno ne osvojimo kup uopste me ne interesuje ko ce.. To je nesreca za mene, ostat bez trofeja, taman da mi je brat rodjeni na protivnickoj klupi.. Cast svima al samo Sarajevo !!
DrBagus
"I ove godine" valjda a ne "i ove države".
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.