Foto - EPA

Stara dama želi Icardija

Zakazan sastanak sa Wandom: Juventus ponudio razmjenu PSG-u

Midhat Šljivak

Torinski Juventus navodno je ponudio interesantnu razmjenu ekipi PSG-a.

Kako navodi La Stampa, rukovodstvo Stare dame zakazalo je sastanak sa Wandom Narom i pokušat će sa njom da dogovori dolazak njezinog muža Maura Icardija u Torino.

PSG je već kontaktiran i ponuđena je mogućnost zamjene. Navodno, Bianconeri za Icardija nude njegovog sunarodnjaka Paula Dybalu.

Dybalin ugovor sa Juventusom ističe 2022. godine. Klub ga očigledno želi prodati ili iskoristiti u razmjeni kako ne bi otišao besplatno u ljeto naredne godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, sve će biti poznato u maju kada su zakazani razgovori između Dybale i predstavnika Juventusa i njegova sudbina će vjerovatno biti poznata.

Icardi je godinama igrao za Inter. Međutim, zbog svog ponašanja nije omiljen među navijačima Nerazzura, a prelazak u redove Juventusa sigurno bi mu dodatno zagorčao život.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.