Juventusu potrebno 100 miliona eura do kraja juna
Foto - EPA

Bit će prodaje

Juventusu potrebno 100 miliona eura do kraja juna

M. Šljivak

Torinski Juventus primoran je naći 100 miliona eura do kraja juna kako bi klub imao uredno poslovanje.

Stara dama je u proteklih šest mjeseci prijavila gubitke od 113.7 miliona eura i prema navodima Il Corriere di Torino, klub mora do kraja juna prodati igrače u vrijednosti od 100 miliona eura kako bi poslovne knjige bile uredne.

Mnogo je onih koji se povezuju sa odlaskom iz Juventusa. Prije svega je tu Paulo Dybala i njegova prodaja bi vjerovatno donijela dobar dio novca koji je potreban.

Navodno su Bianconeri odbili već ponudu Manchester Uniteda za Dejana Kulusevskog, jer ga žele zadržati u klubu, a vidjet ćemo koga će odlučiti prodati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vremena do kraja juna je dovoljno, Juventus sigurno planira određene promjene unutar tima i ostaje nam da vidimo šta će se dešavati u redovima torinskog velikana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi