"Moja budućnost nije važna"

Fonsecu upitali ostaje li trener Rome, njegov odgovor nije nimalo jasan

Edmir Škorić

Trenre Rome Paulo Fonseca govorio je o svojoj budućnosti na klupi rimskog tima.

Roma se nakon pobjede u Amsterdamu nad Ajaxom sprema za duel s Bolognom. I dok u Evropi Vučici ide dosta dobro, u Seriji A u posljednje vrijeme ne blistaju.

"To su dva različita takmičenja. Osim toga, kao što sam rekao prije meča s Ajaxom, bili smo u i oko četiri najbolja tima u Seriji A tokom cijele sezone", rekao je Fonseca, dodavši:

"Također, mislim da je važno napomenuti da su nam u ovom periodu nedostajali neki važni igrači. Serija A je duže takmičenje, Evorpska liga je kraća i rijetko na takvom turniru gubite fokus. Igrači moraju da shvate da je svaka naredna utakmica najvažnija, a ova protiv Bologne, koja je dobra ekipa, bit će jako teška".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fonseca je upitan je li odlučena njegova budućnost, ali odgovor je u najboljem slučaju bio nejasan.

"Moja budućnost sada nije važna. Fokusiran sam na sadašnjost i Roma je najvažnija", diplomatski je odgovorio Portugalac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.