Nisu znali da će ih "provaliti"

Mnogi ne vjeruju šta je Barcelona uradila na Twitteru nakon El Clasica

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone proteklog vikenda poraženi su u gostima protiv Real Madrida sa 2:1.

U katalonskom klubu su bili itekako nezadovoljni suđenjem u El Clasicu i smatrali su da nisu zaslužili poraz protiv ljutog rivala.

Ronald Koeman je nakon utakmice otvoreno kritikovao glavnog sudiju, te je poručio da sudija nije dosudio čist penal za Barcelonu u drugom poluvremenu.

Barcelona je dio izjave u kojoj Koeman kritikuje suđenje objavila na Twitteru, a danas se pojavila informacija da su čak i platili dodatnu promociju ove objave što je mnoge šokiralo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na fotografiji koja kruži društvenim mrežama može se vidjeti da je aktivirana promocija ove objave, a iz kluba se na tu temu još uvijek niko nije oglašavao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.