De Bruyne izjednačio na 1:1

Navas protiv Barcelone i Bayerna branio nemoguće, ali je večeras napravio veliki kiks

Endin Čaušević

PSG i Manchester City igraju trenutno prvi meč polufinala Lige prvaka.

Parižani su odlično otvorili utakmicu i poveli su već u 15. minuti. Di Maria je centrirao iz kornera, a sjajan gol glavom postigao je Marquinhos.

PSG je u prvom poluvremenu bio dosta bolja ekipa. Domaći su stvorili još nekoliko dobrih šansi, ali gola nije bilo.

Domaći su na samom startu mogli do 2:0. Mbappe je ubacio loptu u petarac, ali Verratti nije uspio da je pošalje u gol jer je zakasnio za djelić sekunde.

I onda je City kaznio Parižane za promašaje. De Bruyne je htio da centrira iskosa s desne strane, ali je lopta nekako uspjela da prevari Navasa i završi u mreži za 1:1 iako je niko od igrača Cityja ili PSG-a nije zakačio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Navas je u mečevima protiv Bayerna i Barcelone sve oduševio svojim fantastičnim odbranama, ali je večeras napravio veliki kiks koji je vratio Građane u meč.

Za De Bruynea je ovo treći gol ove sezone u Ligi prvaka na šestoj utakmici u dresu Manchester Cityja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.