Salihamidžić ulazi u novu bitku s kontroverznim agentom, jednu je već izgubio!

Njemački mediji špekulišu

Salihamidžić ulazi u novu bitku s kontroverznim agentom, jednu je već izgubio!

A. Čaušević

Hasan Salihamidžić nema mira proteklih sedmica. Dok je morao rješavati verbalni sukob s Hansijem Flickom, konstantno se nosi i prijetnjama navijača Bayerna. 

Salihamidžić je početkom sedmice odradio odličan posao angažovanjem Juliana Nagelsmanna kojeg će istina masno platiti RB Leipzicu. Novi trener Bavarce će koštati 25 miliona eura.

Paralelno legendarnih bh. reprezentativac koji je već nekoliko godina obnaša funkciju sportskog direktora Bayerna mora voditi računa i o igračkom kadru za narednu sezonu.

Kako najavljuje njemački Sky popularnog Brazu očekuje nova bitka s kontroverznim Pinijem Zahavijem nakon što je ranije izgubio duel zbog Davida Alabe.

Zahavi je tražio između 20 i 25 miliona eura kao godišnju platu za odličnog Austrijanca, u Bayernu na to nisu pristali pa će iskusni bek otići kao slobodan igrač.

Oglasi

Naredni kojeg Zahavi želi odvesti s Allianz Arene je Robert Lewandowski nakon niza neuspješnih pokuašaj proteklih godina.

Sky navodi da nekolicina bogatih velikana već pravi prve pokrete kako bi doveli sjajnog Poljaka, a Zahavi je već u kontaktu s nekim klubovima kod kojih se raspituje koliko su premni platiti.

Lewandowskom ugovor s Bavarcima traje još dvije godine, a bez obzira što ima 32 godine odlični golgeter je sjajan i ove sezone sa 43 gola u svim takmičenjima.

Braco nije zaboravio Jabalnicu

Ambasador ovogodišnjeg jablaničkog polumaratona će biti Hasan Salihamidžić, koji je rodom iz Jablanice. Popularni Braco je poslao poruku pred pomenuti događaj.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Velika čast mi je biti ambasador. Drago mi je da je Jablanica dobila takvu manifestaciju. Jablanica je moj grad, za koji me veže djetinstvo. Roditelji, porodica žive tu. Podržavam svaki sport koji ima zdrav način života."

U Jablanici sam napravio i prve trkačke korake, zato mi je drago da mogu podržati jedan takav događaj. Nadam se da ću i ja u budućnosti istrčati jednu takvu utrku. Pozivam Vas sve na jablanički polumaraton", poručio je Salihamidžić.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Comandini
On je dobio bitku za Alabu. Nije svabo glup da daje cifutu 20m proviziju za produzenje
11 0
green_dragon
Smoriste vise sa Salihamidzicem....
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi