Na radaru Lillea

Upisao je svega tri nastupa u sezoni, a Bayern bi na njemu mogao zaraditi dobar novac

Haris Zilić

Ekipa Lillea blizu je titule u Ligue 1.

U naredna dva kola trebaju im četiri boda da prekinu dominaciju PSG-a.

Lille je već počeo i slagati kockice za narednu sezonu, gdje ih očekuje i nastup u Ligi prvaka, a prva meta je golman Bayerna, Alexander Nubel.

Pomenuti golman je u Bayern stigao iz Schalkea 2020. godine. Govorilo se o nasljedniku Manuela Neura, ali nije opravdao ta očekivanja.

Ove sezone je za Bavarce upisao svega tri nastupa u svim takmičenjima.

Bio je i standardan član U21 reprezentacije Njemačke za koju je skupio 17 nastupa.

Karijeru je počeo u redovima Paderborna gdje je prošao sve omladinske selekcije, a u Schalke je prešao 2015. godine.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Trenutna vrijednost prema transfermarktu iznosi 6,5 miliona eura, a navodno je Lille spreman Bavarcima platiti deset miliona eura za ovog 24-godišnjeg golmana. 

Sudeći prema pomenutim pisanjima i špekulacijama, Bayern bi mogao dobro zaraditi na igraču koji je odigrao svega tri utakmice u sezoni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti