Još malo pa će Coman imati više trofeja nego godina

Nevjerovatne brojke

Još malo pa će Coman imati više trofeja nego godina

E. Škorić

Nogometaš minhenskog Bayerna Kingsley Coman u junu puni 25 godina, a već ima 24 osvojena trofeja.

Francuski reprezentativac je u subotu proslavio novi, 24. trofej u karijeri nakon što je s Bayernom osigurao naslov prvaka Njemačke. On je od 2013. godine nizao trofeje nakon što se pojavio u prvom timu PSG-a.

Coman je s PSG-om osvojio dva naslova, pa još dva s Juventusom, nakon čega je uslijedila potpuna dominacija s Bayernom.

U svojoj karijeri osvajao je i druge trofeje poput njemačkih, italijanskih i francuskih kupova, kao i superkupove nacionalnih liga.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Može da se pohvali i naslovom Lige prvaka, bio je i klupski prvak svijeta, a osvajao je i evropski Superkup. Uz sve to, bio je svjetski prvak s reprezentacijom Francuske.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti