Foto - Screenshot

Nijemac shvata potez Senegalca

Mane odbio pružiti ruku Kloppu nakon Uniteda: Očigledno nisam uradio stvari na pravi način

Midhat Šljivak

Liverpool je jučer u velikom derbiju engleskog fudbala savladao Manchester United na Old Traffordu rezultatom 4:2.

Redsi su pružili jako dobru partiju i savladali su Crvene đavole, te su zadržali kakve-takve šanse da naredne sezone igraju Ligu prvaka.

Zvijezda tima sa Anfielda Sadio Mane je šansu za igru dobio 15 minuta prije kraja kada je zamijenio Dioga Jotu i očigledno nije dobro prihvatio tu činjenicu.

Nakon utakmice Mane je odbio da se rukuje sa menadžerom Liverpoola Jurgenom Kloppom koji je na terenu pozdravljao ostale fudbalere.

Čak su i igrači Manchestera prihvatili pozdrav njemačkog stručnjaka, a kada je pružio ruku prema Maneu, ovaj je to odbio i samo je odmahnuo glavom odlazeći prema svlačionici.

O ovoj situaciji govorio je nakon utakmice Jurgen Klopp i tvrdi da između njega i Manea nema nikakvih problema.

"Ne, nema nikakvih problema između nas", rekao je Klopp i dodao je:

"Kasno sam donio odluku o sastavu, poprilično kasno i zamijenio sam Dioga za Sadija. Igrači su navikli na to, ali očigledno nisam napravio to na pravi način. Sadio očigledno nije bio previše sretan, ali sve je u redu", rekao je Klopp.

Navijači Liverpoola nisu previše sretni činjenicom da je Mane napravio ovako nešto. Smatraju da je napravio bezobrazan potez i na strani cu Jurgena Kloppa.

Nakon svega Mane se oglasio na Instagramu i samo je napisao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Velika tri boda".

Senegalac ove sezone igra znatno slabije u odnosu na prošlu, pa je u 45 odigranih utakmica zabio 14 golova i upisao je sedam asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.