Iličić pokazao novu tetovažu i šokirao navijače Atalante kad su vidjeli koji grb je na nozi

Otkrio za koga navija

Iličić pokazao novu tetovažu i šokirao navijače Atalante kad su vidjeli koji grb je na nozi

Endin Čaušević

Slovenski fudbaler Josip Iličić izazvao je danas dosta pažnje svojom objavom na Instagramu.

Ovaj 33-godišnji fudbaler koji je inače rođen u Prijedoru objavio je danas na Instagramu fotografiju svoje nove tetovaže.

Međutim, Iličić čini se nije ni slutio kakve reakcije će izazvati na društvenim mrežama jer je otkrio za koji klub potajno navija.

Naime, Iličić je na listu svoje noge istetovirao grb Liverpoola koji se nalazi u tunelu stadiona Anfield i mnogi smatraju da je na ovaj način otkrio da je navijač Redsa.

Ovaj 33-godišnji fudbaler se našao u centru pažnje navijača Redsa koji su poručili čelnicima kluba da ga moraju dovesti na Anfield jer je to "zaslužio" zbog ovako hrabre tetovaže.

Međutim, navijačima Atalante se uopšte nije svidjela ova tetovaža iako je na istoj Iličič u dresu italijanskog kluba, ali im nije jasno zašto će toliki grb Liverpoola na njegovoj nozi.

Image

Iličić s Atalantom ima ugovor do ljeta 2022. godine, a da li pokušava u finiši karijere da ispuni svoj san i zaigra u dresu Liverpoola ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U dosadašnjem dijelu sezone Iličić je u dresu Atalante odigrao 37 utakmica i zabio je sedam golova, te je upisao još 11 asistencija.

Zanimljivo je da je ova fotografija koju je Iličić odlučio pretvoriti u tetovažu nastala 25. novembra prošle godine kada je Atalanta slavila na Anfieldu sa 2:0, a jedan pogodak postigao je upravo Slovenac.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Pa eto zadnja rečenica u ovom tekstu sve objašnjava, očito da mu je ta utakmica bila najdraža u karijeri !
5 0
Zoilomas
Ja Kretena haha
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi