Lijep gest

Širokobriježani položili cvijeće na mezaru Sakiba Malkočevića

Edmir Škorić

NK Široki Brijeg danas u Tuzli protiv Slobode igra meč 31. kola Premijer lige BiH.

Širokobriježani će pokušati da na Tušnju dođu do pobjede i tako nastave svoju borbu za plasman u Evropu.

Gosti s Pecare znaju da su mečevi protiv Slobode na Tušnju uvijek teški, no ovaj put Hercegovci imaju olakšavajuću okolnost u vidu činjenice da se premijerligaš iz grada soli nema za šta boriti osim za prestiž.

Uvertira u ovaj meč bio je lijep gest Širokobriježana, čija je delegacija predvođena trenerom Tonijem Karačićem i trenerom golmana Nenadom Džidićem danas posjetila mezar Sakiba Malkočevića u prigradskom naselju Lipnica.

Karačić i Džidić su položili cvijeće i tako odali počast nekadašnjoj legendi Slobode i bivšem treneru tog tima, kao i bivšem selektoru mlade bh. reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret Slobode i Širokog inače igra se od 17 sati na Tušnju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.