Mujić sudi derbi Željezničara i Borca, Peljto dijeli pravdu u Banovićima

Službena lica za 31. kolo Premijer lige

Mujić sudi derbi Željezničara i Borca, Peljto dijeli pravdu u Banovićima

E. Čaušević

Premijer liga Bosne i Hercegovine ulazi u samu završnicu, a za vikend nas očekuju utakmice 31. kola.

Poznato je da će se sve utakmice preostala tri kola igrati u istom terminu, a takav raspored počinje ove nedjelje.

U nedjelju će biti na rasporedu svih šest utakmica koje će se igrati od 17 sati. Derbi kola igra se na Grbavici gdje će Željezničar dočekati Borac, dok se u ostalim mečevima sastaju: Mladost - Sarajevo, Zrinjski - Krupa, Radnik - Olimpik, Tuzla City - Velež i Sloboda - Široki Brijeg.

Također iz NSBiH danas su objavili da su poznata i službena lica za naredno kolo najjačeg ranga bh. fudbala.

Derbi između Željezničara i Borca sudit će Elvis Mujić iz Banovića, a njegovi pomoćnici će biti Stefan Tešanović i Sreten Udovičić, dok je četvrti sudija Sabrija Topalović.

Utakmicu između Mladosti i Sarajeva sudi Antoni Bandić iz Gruda, a pomoćnici su Amer Macić i Bojan Maksimović, dok je Dražen Marić četvrti sudija na meču u Doboju kod Kaknja.

U Banovićima se sastaju Tuzla City i Velež, a glavni sudija će biti Irfan Peljto iz Sarajeva. Njegovi pomoćnici su Goran Dujak i Enes Đozić, a Adis Mulahasanović je četvrti sudija.

Meč između Zrinjskog i Krupe u Mostaru će suditi Admir Musić iz Sarajeva s pomoćnicima Moamerom Čauševićem i Amirom Kadićem, dok je četvrti sudija Frano Jelić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se tiče meča između Slobode i Širokog Brijega tu će glavi sudija biti Miloš Gigović iz Gradiške, a pomoćnici su Damir Lazić i Nebojša Žugić. Četvrti sudija na ovoj utakmici je Admir Šehović.

U derbiju začelja igraju Radnik i Olimpik, a glavni sudija na ovom meču je Dragan Petrović iz Banjaluke. Njegovi pomoćnici će biti Mirza Čejvanović i Boris Dujmović, dok ulogu četvrtog sudije ima Luka Bilbija.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

giga57
sad bi Borac trebao da digne frku protiv sudije koji je osvjedočeni navijač "Želje" a sudi taj susret...
7 18
Benzema1312
Ma da sudi 5 mujica i 6 manijaka uzece borac lagano stace zeljo raspada se lagano ko i komsije
5 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi