Niz zvučnih imena s premijerligaških terena će imati "produženi vikend"

Odrađuju suspenzije

Niz zvučnih imena s premijerligaških terena će imati "produženi vikend"

A. Čaušević

Iza premijerligaša je 30. kolo, a već u nedjelju od 17 sati na programu su svi susreti 31. kola kada nas čekaju nova uzbuđenja u vrlo neizvjesnoj završnici bh. prvenstva. 

Nekoliko zvučnih imena i poznatih lica sa premijerligaških terena će imati neku vrstu produženog vikenda jer će u nedjelju morati pauzirati i neće moći pomoći svojim saigračima.

Mirko Oremuš i Anel Hebibović neće igrati za Sarajevo protiv Mladosti, dok na drugoj strani neće biti Halida Šabanovića i Anela Dedića koji će zbog direktnog crvenog pauzirati i u 32. kolu.

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović neće moći računati na Dinka Trebotića i Juraja Ljubića, a interesantno da je za meč s Krupom suspendovan i fizioterapeut plemića Marko Pehar.

Sloboda će protiv Širokog Brijega biti bez dvije vrlo važne karike. Neće biti kapitena Amara Beganovića te ove polusezone odličnog golmana Adnana Golubovića. Kod Širokobriježane suspenzije odrađuju Mijo Šabić i Božo Musa.

Trener Veleža Feđa Dudić će morati smisliti kako nadomjestiti izostanak Denisa Zvonića protiv Tuzla Cityja, dok Husref Musemić na drugoj strani neće imati suspendovanih fudbalera.

Luka Juričić (Željezničar), Stefan Janjić (Radnik) i Nikola Mandić (Krupa) se također nalaze na listi suspendovanih fudbalera za 31. kolo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećanja radi, u narednom kolu sastaju se Željezničar - Borac, Tuzla City - Velež, Mladost - Sarajevo, Zrinjski - Krupa, Sloboda i Široki Brijeg te Radnik - Olimpik. Važno je reći da će Tuzla City domaćin Veležu biti na stadionu u Banovićima.

Svaki susret sa sobom nosi određeni ulog. Još ništa nije gotovo u borbi za prvaka, izlazak na euroscenu i za opstanak pa je za očekivati neizvjsne mečeve. Obzirom da se svi mečevi igraju u istom terminu nema sumnje da će biti i prisluškivanja rezultata s ostalih terena. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Nedo Bog da Borac nekad nekog suspendovanog??
17 2
user1596694637
Inzeresantno da borac 5 kola imao mozda jednog suspendovanog igraca ?
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti