Navijači razočarani dizajnom

Nike za Barcu spremio posebne dresova za Ligu prvaka, ali odavno nismo vidjeli ništa ružnije

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone danas igraju u gostima protiv Eibara nakon čega se za njih završava ova sezona.

Katalonski klub je rasterećen u posljednjem kolu La Lige jer su ispali iz borbe za prvaka Španije, te će sezonu završiti samo s osvojenim Kupom kralja.

Pred čelnicima Barcelone je veliki posao ovog ljeta jer prije svega moraju da riješe finansijsku krizu u klubu, a nakon toga naprave i promjene u igračkom kadru kako bi naredne sezone mogli "napasti" trofeje na svim poljima.

Barcelona bi uskoro trebala predstaviti i dresove za novu sezonu, a jučer je u javnosti procurio i izgled garniture dresova za Ligu prvaka.

Radi se o dresovima u kojima će Barcelona odigrati nekoliko utakmica naredne sezone u Ligi prvaka, ali blago rečeno dizajn istih je razočarao navijače ovog kluba.

Nike je spremio dosta iznenađujući dizajn i čini se da će do biti novi promašaj kada je u pitanju Barcelona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači ovog kluba su žestoko kritikovali ovu garnituru dresova i poručili su da iz godine u godinu imaju sve ružnije dresove.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.