Ekspert za transfere potvrdio: Aguero je novi igrač Barcelone, još jedna zvijezda jako blizu dolaska
Foto - EPA

Fabrizio Romano sopštio

Ekspert za transfere potvrdio: Aguero je novi igrač Barcelone, još jedna zvijezda jako blizu dolaska

M. Šljivak

Sergio Aguero novi je igrač Barcelone.


Iskusni 33-godišnji napadač dogovorio je saradnju sa katalonskim klubom, a ovo je potvrdio poznati stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

"Sergio Aguero u Barceloni. Dogovorio je saradnju do juna 2023. godine i imat će bonus u slučaju osvajanja Lige prvaka", saopštio je Romano.

Prema izvještajima iz Španije iskusni napadač će na Camp Nouu u dvije sezone zaraditi 10 miliona eura, a u Barcelonu će na predstavljanje stići nakon finala Lige prvaka (29. maj) između Manchester Cityja i Chelseaja.

Sjajni napadač je u proteklih 10 godina nosio dres Manchester Cityja. Odigrao je 388 utakmica i postigao je fenomenalnih 258 golova.

Također, Romano navodi da je i nizozemska zvijezda Memphis Depay jako blizu dolaska u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je svojim predstavnicima saopštio da želi u Barcelonu, a njegov angažman katalonski klub bi mogao uskoro i potvrditi.

Depay bi kao i Aguero u Barcelonu došao kao slobodan igrač iz Lyona, a u karijeri je ovaj 27-godišnjak igrao još za Manchester United i PSV Eindhoven.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Šta ova Barcelona postaje starački dom? Koja politika kluba otjeran Suareza koji igra standno i daje golove a dovedi čovjeka koji skoro cijelu sezonu nije igrao! Pa ovo je smo da još Mesija zadrže a i on je već ušao u godine!
7 2
MethodMan
Suarez a otjerali I doveli ovog mališana, jest igračina nema šta, ali barci treba veliki napadač medju onim kepecima tipa Dzeko, Lukaku, Ibra, Lewa...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi