Foto

Srbijanski stručnjak pred dolazak Bianconera

Siniša Mihajlović naljutio navijače Stare dame: Sanjao sam rezultat 0:0 i penal za Juventus

Midhat Šljivak

Juventus će sutra u Bologni odigrati meč sezone.

Stara dama iz Torina treba pobjedu protiv tima Siniše Mihajlovića kako bi se mogla nadati plasmanu u Ligu prvaka, a pored toga mora čekati kiks Napolija protiv Verone ili Milana protiv Atalante.

Pred ovaj meč govorio je trener Bologne Siniša Mihajlović i poprilično je naljutio navijače ovog tima.

'Našalio' se Mihajović kako je sanjao penal za Juventus pri rezultatu 0:0.

"Dolaze veoma motivisani i sigurno će igrati mnogo jače nego što je to bio slučaj u Kupu Italije. Mi ćemo igrati našu igru do samog kraja i bit će to velika borba", rekao je Mihajlović i dodao je:

"Jučer sam otišao u bolnicu na preglede i morali su me uspavati. Probudili su me tačno kada sam sanjao da Paulo Dybala izvodi penal pri rezultatu 0:0. Ne znam šta se desilo. Pitam se je li to neki znak?", rekao je Mihajlović.

Govorio je Mihajlović i o treneru Juventusa Andrei Pirlu.

"Osvojio je Superkup i Kup Italije u prvoj sezoni sa velikm klubom i niko nema pravo da se žali. Ne treba ga kriviti za izgubljenu titulu. To se prije ili kasnije moralo desiti. Ako uđe u Ligu prvaka, to je jako dobra prva sezone. Mogao je bolje, ali i ja sam".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bologna je trenutno na 11. mjestu Serije A sa 41 osvojenim bodom. Naprijed više ne mogu, a u najgorem slučaju mogu završiti sezonu na 14. poziciji.

Juventus je u kladionici Mozzart apsolutni favorit u ovom meču. Svoju prognozu za ovaj meč OSTAVITE OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.