Samo šestorica su sigurni da ostaju u Juventusu, a među njima nije Cristiano Ronaldo
Foto - EPA

Tuttosport tvrdi

Samo šestorica su sigurni da ostaju u Juventusu, a među njima nije Cristiano Ronaldo

Midhat Šljivak

Torinski Juventus napravit će brojne promjene u timu u ljetnom prijelaznom roku.

Italijanski velikan je nakon dosta slabe sezone prinuđen je mijenjati igrački kadar i očekuje se dosta odlazaka iz kluba.

Među onima koji odlaze mogao bi se naći i Cristiano Ronaldo koji ima još godinu dana ugovora i Portugalac će gotovo sigurno otići ako Juve u posljednjem kolu ne osigura plasman u Ligu prvaka.

Tuttosport u današnjem izdanju navodi kako su trenutno samo šestorica fudbalera sigurna u svoj ostanak u Juventusu i da su trenutno nedodirljivi bez obzira kako se sezona završila.

Oni koji nisu na prodaju i koji će nositi dres Juventusa i naredne sezone su: Federico Chiesa, Dejan Kuluševski, Matthijs de Ligt, Juan Cuadrado, Leonardo Bonucci i Danilo.

Svi ostali fudbaleri su na prodaju. Juventus će pokušati da napravi što je više moguće promjena, a lako bi se moglo desiti da klupu napusti Andrea Pirlo.

To će se sigurno desiti ako Bianconeri ne ostvare plasman među najbolje klubove Evrope, pa nas sasvim sigurno čeka buran period u timu iz Torina.

Juventus je ove sezone osvojio Superkup i Kup Italije, a u posljednjem kolu Serije A moraju pobijediti Bolognu i čekati kiks Napolija ili Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napoli na svom terenu čeka ekipu Verone, dok Rossoneri gostuju u Bergamu kod Atalante.

Prognozirajte utakmicu Bologna - Juventus u kladionici Mozzart. Svoju opkladu OSTAVITE OVDJE.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1599499530
Kulusevski ce da leti cim pirlo ode,ovaj ga gura non stop sigurno mu cerku guzi...?
3 3
Tz_Niko75
Jedino Chiesa, Bonnuci i Ronaldo sto su klasa a ostalo sasha.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi