Trener Borca presretan

Maksimović nakon titule prvaka poručio: Slavit će se još!

Midhat Šljivak

Borac je novi prvak Bosne i Hercegovine.

Nakon pobjede nad Tuzla Cityjem sa 2:0 tim Marka Maksimovića je došao do titule, a trener Borca je nakon utakmice rekao:

"Nisam očekivao. Emocije su velike", rekao je Maksimović koji je pobjedu posvetio navijačima Borca koji su stradali i dodao je da će se slaviti i u Kupu BiH protiv Sarajeva

"Slavit ćemo još", poručio je Maksimović

Predsjednik Borca Stojan Malbašić je također presretan.

"Jedan predivan trenutak. Napravili smo nešto nemoguće, isto kao nekada u bivškoj Jugoslaviji. Nadoknadili smo 13 bodova i to je za nas velika stvar. Hvala navijačima", poručio je predsjednik tima.

Sjajni bek Aleksandar Subić ističe da će se ova titula dobro proslaviti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Veliki ulog je bio za nas. Vratili smo titulu u Banjaluku nakon 10 godina. Proslavit ćemo ovo večeras", poručio je Subić.

Borcu je ovo druga titula prvaka Bosne i Hercegovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.