30

Komentari (30)

HUNTER
Slavit ćemo ti sa sestrom papčino.
Husrefbeg22
ako dodik izabere sudije, hocete.
StarmoBregza
Ne smeta vam obraz da proslavite, valjda laktaški međed i sestrić plate ceh, kao i titulu.
Ajax11
Rekao Vico da još nije kraj,slavit ce se još !
Medunjanin8
Je l' to Vico obeć'o da ćete još slavit'?
Alpasinacxx
Prosječno vam slavlje u grlu daBogda. I svaki onaj nepostojeći penal, golovi iz ofsajda što ste dali.
kurjak
Hajde ti prvo vrati konju glavu pa ćemo nastaviti pričati o fudbalu.
ghast0
Sto to jare? Zasluzena titula. Borac je najbolji tim u Bosni i Hercegovini. Tabela ne laze.
Manager
@ghast0 Tabela prije ovog kola da nije bilo Vice i štimanja: / 1. FK Sarajevo 59 / 2. FK Velež 59 / 3. HŠK Zrinjski 55 / 4. NK Široki Brijeg 55 / 5. FK Borac 52 ...
ghast0
I zasto je Sarajevu kriv bog otac sto ne znaju za pobjedu? Fair and square titula za Borac
Rajvosa2019
Sramota kako ste dosli do titule
PeppermintSA
Kako su došli do titule? Tako što smo mi prosuli 13 bodova. Izgubiš od Zrinjskog i Borca kući, od Širokog i Veleža na strani, odigraš neriješeno protiv Slobode, Mladosti, Cityja, raspalog Želje u prvom kolu i onda nekoga drugog optužuješ. Uzgred budi rečeno, imali smo savršeno suđenje u svim derbijima. Štaviše, sudije ponište Želji čist gol, Krupi ne sviraju čist penal u zadnjoj minut, Zrinjskom doslovce izmisle crveni karton, Širokom takođe. Pali smo kurcu za uši upravo zato što su nam svi krivi osim nas samih. Što se Borca tiče, prosuli su ukupno 4 boda, sve ostalo su dobili. Imali su blagi vjetar u leđa, nekad jači nekad blaži no za prosutu titulu smo sami krivi. Njima jedino možemo čestitati.
Rajvosa2019
@PeppermintSA slazem se da mi titulu nismo zasluzili - drugi dio prvenstva smo igrali jako lose i sami smo krivi sto smo prokockali ogromnu prednost / isto tako buraz nisu je zasluzili oni - sudije su ih gurale kad god i gdje su stigle/ kartoniranje protivnickih igraca - nevidjeni penali - golovi iz ofsajda itd.
turuluru
Napokon jedan iskren odgovor. Utakmica Sarajeva i Borca na kosevu je pokazala koliko je Sarajevo prelose. I prosulo 13 bodova i onda neko kriv. Ali Nama je vazda neko kriv
starigrad
Rajvosa 2019. Bordo brate. Dosta toga si u pravu. I za našu lošu formu i za nedovođenje adekvatnih zamjena zbog prodaje najboljih igraća cijele lige. Al skontaj malo kad se lomila liga koliko bodova su nam sudije Otele na otvoren način a koliko bodova su bez ikakvog stida naštimali borcu. Da je u ovih zadnjih 6 kola bilo imalo pošteno suđenje Sarajevo bi bilo najmanje na +6 u odnosu na takozvanog "šempiona".
Rajvosa2019
@starigrad buraz upravu si u dosta stvari + da je bilo postenog sudjenja oni bi bili 3-4 na tabeli , yebiga mi nismo uzeli Mladost - Slobodu + smo kiksali jos par tekmi u 2 djelu sezone . Da barem uzmemo kup aBd moj jarane
1601834469
Prijatelju gdje god te vidim vodim te na rucak za komentar.... posteno si prokomentarisao sve. Svaka ti cast. Lp
Manager
@PeppermintSA ko je tebe ubijedio da ako ne osvoji Sarajevo onda mora osvojiti Borac ? Jel to nema klubova osim Sarajeva i Borca u ligi ? Borac bi bez štimanja zavšio 5. ili 6. Tako da nije Borac došao do titulu 'zato što je Sarajevo neto prosulo' ,nego zna se kako.
Manager
@turuluru sve i da je Sarajevo ispalo iz lige i sve utakmice izgubilo po 5:0 .Bez Vice i štimanja Borac bi bio 5. ili 6. ,a ne kandidat za titulu. Pa ima još klubova u ligi osim Sarajeva i Borca ..
Vico
Slavit ce te jos al u klincu svu vam cetnicku familiju ****m
Lavillenie
@Vico HAHAHAHAHAHAHAHAHA
starigrad
Peljto sudi, pošten sudija, to si zaboravio maksimoviću-bjedniće. Skrhače vas Sarajevo u finalu, jade, jadni
amircoralic
**** ti sina mrtvog
arbajram
pitari, ako supci uzmu jos kup, ubijte se
jeroha1987
I kup namjestili?i veceras oba gola iz ofsajda,samo sto je "posena" arena ovaj put pokazala fino???
1601834469
Oba gola iz ofsajda hahaahhaha ti ne samo da si glup nego si i corav
Sierra_Leone1946
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.