Foto - Screenshot

Samo nekoliko njih je zadržalo medalju na prsima

Scena igrača Manchester Uniteda sa dodjele medalja razočarala je mnoge: Rijetki su ispali gospoda

Midhat Šljivak

Manchester United nije uspio da osvoji trofej Evropske lige.

U finalu je od Crvenih đavola nakon penala bolja bila ekipa Villarreala, koja je slavila rezultatom 11:10 (1:1).

Tragičar je golman David de Gea. On je promašio odlučujući penal, pa je Villarrealu omogućio osvajanje trofeja i plasman u Ligu prvaka.

Nakon utakmice igrači Manchester Uniteda bili su veoma razočarani, a tome svjedoči scena sa dodjele medalja.

Gotovo svi fudbaleri tima sa Old Trafforda skinuli su utješnu medalju odmah nakon što su je dobili i svega nekoliko fudbalera ju je ostavilo oko vrata.

Među onima koji su ostali veliki i u porazu su bili Edinson Cavani, Alex Telles, rezervni golman Lee Grant, ali zaista nije lijepa slika vidjeti da većina fudbalera odmah skida medalje sa vrata, pa makar one bile i utješne.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Velikan sa Old Trafforda već je četiri godine bez trofeja. Ole Gunnar Solskjaer još uvijek ne zna za slavlje sa Crvenim đavolima i sigurno da navijači ne mogu biti zadovoljni.

Posljednji pehari koje je engleski gigant podigao bili su EFL Kup i Evropska liga 2017. godine pod vodstvom Josea Mourinha.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti