4

Komentari (4)

Mele
De Gea nije 5 godina odbranio nijedan penal. samo da se zna..Ole prvu izmjenu radi 10 minuta prije kraja produzetka, zadnje u nekoliko zadnjih minuta, s****o se, drugo poluvrijeme bio je United bolji, u produzetcima, nula, nista , nema motora, pogona, sve stalo. Bruno, Rashford, Pogba, slabi totalno.
Trpim
Drugi put neka puste Sarajevo u Finale oni će biti zahvalni i za srebrene i zajedno slaviti sa pobjednikom.
ArmiNN
Glupost od članka...ne znam baš koliko bi Liverpool,Bayern,United,Real itd imali osmjeh i sve zbog utješne medalje,jbg razočarenje je veliko al to je fudbal,isto kao Liverpool Real 1:3 Liverpool u svemu bolji,ali dvije greske i kraj jbg to je fudbal,sretno svima u narednoj sezoni
Mele
To gazijo, pogodio si da oni osvajaju. Kapa dole.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.