Foto - Instagram

Džeko i Dahoud se pojavili na treningu Gulf Uniteda

Igrači tima iz Emirata ostali u šoku kada su vidjeli Džeku na treningu: Dijamant ih je oduševio

Midhat Šljivak

Edin Džeko godišnji odmor sa porodicom provodi u Dubaiju.

Sjajni bh. napadač dobio je poštedu od obaveza u reprezentaciji i baterije za novu sezonu napunit će u Emiratima.

Međutim, ni tamo ne može bez fudbala. Tako je Džeko danas uz zvijezdu Borussije iz Dortmunda Moua Dahouda bio goste ekipe Gulf Uniteda.

Igrači ovog kluba ostali su u šoku kada su vidjeli dvije velike zvijezde na treningu, a iz Gulf Uniteda su se zahvalili na posjeti.

"Veliko hvala napadaču Rome Edinu Džeku i zvijezdi Dortmunda Mo Dahoudu što su nas posjetili i što su dali riječi ohrabrenja igračima Gulf Uniteda", naveli su iz ovog kluba i dodali su:

"Igrači su bili u šoku kada su se Edin i Mo pojavili pored terena kako bi gledali trening i bili su impresonirani talentom kojeg naši igrači posjeduju. Dali su nekoliko savjeta našim fudbalerima."

Džeko se uveliko povezuje sa odlaskom iz Rome, a najviše se povezuje sa turskim Fenerbahčeom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.